Biztonság és Adatvédelem

Eurocom Invest SRL, mint tulajdonos és a rendszergazda a weboldal www.uniforma-medicala.ro tekintetben az adatvédelmi és biztonsági Ön által megadott adatokat, ha ezt a weboldalt, beleértve a személyes adatokat, és e célból hozott létre.

Hozzáférése és a látogatása ezen a honlapon, hogy függ a feltételek és Adatvédelem magában foglalja a kifejezett elfogadásról és képviseli a teljes megállapodást (szerződést) a felek között.

Eurocom Invest SRL fenntartja a változtatás jogát, és frissítse bármely pillanatban www.uniforma-medicala.ro honlapját, és az Adatvédelmi és feltételek alkalmazása, előzetes értesítés nélkül. Ezért kérjük, rendszeresen látogassa ezt a részt, hogy ellenőrizze a feltételek, hogy beleegyezett, hogy tartsák tiszteletben.


Feltételek bemutatott érvényes és alkalmazható minden honlap tulajdonosa és üzemeltetője a Eurocom Invest SRL. Mindezek a weboldalak (ilyenek vannak most, vagy fog megvalósulni később), és www.uniforma-medicala.ro honlapja lesz együttesen, egyénileg vagy közösen Honlap és / vagy a helyszínek, hogy követni.

Definíciók

1. személyes adatokat - minden olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható természetes személyre, az azonosítható személy olyan személy, aki lehet azonosítani, közvetlenül vagy közvetve, különösen egy azonosító számra vagy egy vagy több tényezőre a személy fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy társadalmi identitására;
2. személyes adatok feldolgozása - bármely művelet vagy a műveletek összessége, azaz a személyes adatokon végzett gépi eszközökkel vagy más, mint például a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, visszakeresés, betekintés, felhasználás, közlés, hogy felek terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé, összehangolás vagy összekapcsolás, zárolás, törlés, illetve megsemmisítés;
3. tárolás - folyamatosan bármilyen gyűjtött személyes adatok;
4. A nyilvántartás a személyes adatok - a személyes adatok szervezett, hozzáférhető meghatározott ismérvek alapján, hogy ez a struktúra centralizált vagy decentralizált vagy forgalmazott funkcionális vagy földrajzi szempontok;
5. Operátor - bármely személy vagy szervezet, magán-vagy közjogi, köztük a hatóságok, intézmények és területi szervei, amely meghatározza a célokat és eszközöket, a személyes adatok feldolgozásának;
6. harmadik fél - bármely személy vagy szervezet, magán-vagy közjogi, beleértve a hatóságok, intézmények és a területi egységek eltérő érintett, az üzemeltető vagy felhatalmazott személy vagy személyek közvetlen felügyelete alatt az adatkezelő vagy a feldolgozó, jogosultak az adatok feldolgozására;
7. címzett - bármely személy vagy szervezet, magán-vagy közjogi, köztük a hatóságok, intézmények és a területi akikkel az adatot, hogy a harmadik fél, vagy sem, az állami hatóságok, amelyek kaphatnak adatokat a speciális kompetenciákat nem tekinthetők címzettnek;
8. névtelen - adatok miatt a származása vagy különleges feldolgozási járhat egy azonosított vagy azonosítható személyre;
9. adatok "üzleti kapcsolat" - az adatok tartalmazzák név, cím, üzleti cím, telefonszám vagy e-mail címét a munkavállaló a szervezet ebben a minőségében. Adatok "üzleti kapcsolat" nem minősül személyes adatokat;
10. statisztikai adatok - adatok kapunk feldolgozás eredménye a vezérlő a személyes adatokat, de nem használható személyek azonosítására, és kizárólag statisztikai célokra és / vagy információ, promóció.

Személyes adatok gyűjtése

Eurocom Invest SRL gyűjthet személyes adatait, de csak az Ön beleegyezésével, és, amennyiben azok önként.

Regisztrációs űrlap a honlapon www.uniforma-medicala.ro felvilágosítást kérni, amelynek segítségével azonosítható, vagy felvehessük Önnel a kapcsolatot, hogy az adatokat kategória "üzleti kapcsolat".

Mi a személyes adatokat összegyűjtjük az alábbi célokra:

Ahhoz, hogy a weboldal fontos az Ön igényeinek.
A szolgáltatásokat nyújtanak például hírlevelek, promóciók, illetve termékeket az Ön által kért, vagy vásárolt.
Hogy segítsen létrehozni és közzétenni tartalom legfontosabb az Ön számára
Való hozzáférés biztosítása korlátozott részeit az oldalon.

Eurocom Invest SRL gyűjt és dolgoz fel statisztikailag oldalakat megnyitásához az oldalon. Eurocom Invest SRL használhat cookie-kat a webhelyek ideiglenesen tárol személyes adatokat az alábbi célokra:
A biztonság növelése.
Javítani a felhasználhatóságot, és a jobb szolgáltatást.

A különböző részeinek az oldalon tartalmaz linkeket, hogy küldjön nekünk egy e-mailt. Az e-mail üzenet elküldésére használandó a választ, és az üzenet megmarad a jövőben is, ha úgy dönt, hogy lépjen kapcsolatba velünk újra. Az Ön e-mail címe és neve adatok kategóriájába tartoznak "üzleti kapcsolat" és a Eurocom Invest SRL fogja használni őket, és még elküldi őket, hogy harmadik személyeket, de csak az Ön hozzájárulása nélkül.

Eurocom Invest SRL személyes adatokat harmadik fél számára, ha ezt törvény írja elő, vagy a jóhiszemű eseteket, amelyekben ezek az intézkedések szükségesek: (a) betartja a törvényt, (b) óvja és védje a tulajdonjogok Eurocom Invest SRL és az internetes oldalak, vagy (c) sürgős esetekben, hogy megvédje a személyes biztonsági alkalmazottak, a felhasználók a termékek vagy szolgáltatások, vagy a közfeladatot ellátó személyek.


Amikor arra kérik, hogy a személyes adatokat, vagy hagyjuk, hogy kerül nyilvánosságra csak az eléréséhez szükséges adatokat különös kérésekre adott.

Eurocom Invest SRL nem fogja eladni, cseréjét, vagy sohasem kerül bérbe személyes adatait harmadik fél számára.

A megrendelések online (e-commerce) keresztül Helyre medicala.ro www.uniforma képviseli a beleegyezését, hogy a személyes adatok számítógépes számviteli rendszerben Eurocom Invest SRL, a minőségében üzemeltető személyes adatokat rögzített DPA, a szám 7044/05.04.2011.

Használata statisztikai és anonim adatok

Eurocom Invest SRL használhatja statisztikai vagy névtelen származó adatok feldolgozásával az üzemeltető az alábbi célokra:

1. végzett elemzések / belső jelentések;
2. kiadása, támogatása, értékesítése termékek / szolgáltatások által kínált Eurocom Invest SRL.

Biztonságának összegyűjtött adatok

Eurocom Invest SRL használ biztonsági módszerek és technológiák, valamint a politika és az eljárások dolgozó alkalmazottak, beleértve a kontroll a személyes adatokat összegyűjtjük a törvény szerint.

A szerverek webhelyeket védi a fizikai és a távoli hozzáférés korlátozva hosting által nyújtott közvetítés tapasztalt és neves vállalatok területén. Ésszerű erőfeszítéseket, kereskedelmileg indokolt, hogy megvédjük a személyes adatokat összegyűjtjük, és ha szükséges, kérje a fejlesztések a partnereink, akik otthont. Továbbá, a hardver és a szoftver által használt Eurocom Invest SRL rendszeresen elemzik a biztonsági szempontból.

Külső kapcsolatok

Sites tartalmazhat linkeket más weboldalakra kívül álló Eurocom Invest SRL honlapján, hogy úgy véljük talál hasznos. Ha felkeressük ezeket a linkeket fog elérni / weboldalak látogatására, lehet, hogy egy adatvédelmi politika más Eurocom Invest SRL.

Kiskorúak

Eurocom Invest SRL nem ad el termékeket és / vagy szolgáltatásokat meg kell vásárolni a kiskorúak. Eurocom Invest SRL értékesítheti vagy visszavásárlására értéke termékek / szolgáltatások a kiskorúak, de vásárolt egy felnőtt. Ha egy kisebb, és elérheti a helyszínen csak akkor, ha felügyelete alatt a szülő vagy gondviselő.

Előíró az Adatvédelmi nyilatkozat

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi politikánkkal vagy szeretne tájékoztatást kapni a feldolgozott személyes adatok Eurocom Invest SRL, és aggodalomra ad okot, hogy közvetlenül, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Felhasználási feltételek

Kérjük, kattintson a részben Feltételekre vonatkozó is elérheti / a webhelyre.

Jogszabályok

Privacy Policy alá a román törvények. Abban az esetben, vita, megpróbálja először barátságos település számított 30 munkanapon belül a regisztráció az Eurocom Invest SRL. Ha nem tud megállapodásra jutni a fentiekben megadott időtartamon figyelembe kell venni az illetékes bíróság ugyanazon igazgatási struktúra alapján Eurocom Invest SRL.
Contact

Eurocom Invest SRL
Str. Campului nr.38-21
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40264-452-343
Fax: +40264-452-343
Email: comenzi @ uniforma-medicala.ro
RegCom: J12/590/2003; CUI.: RO15269482

 Nyelv

        

 Pénznem

Saját kosár

Saját kosár: üres

Feliratkozás a hírlevélre

Feliratkozás az Uniforma-medicala.hu hírlevélre.

BEJELENTKEZÉS

Maradjak bejelentkezve

GyártókAjánlásaink


Return Policy termékekre